STOP SHOP

várjuk szeretettel

Töltődjön fel nálunk, a nyugalom szigetén!

STOP SHOP

Foglaljon online időpontot vagy ajándékozzon kikapcsolódást szeretteinek!

Rólunk

HA VAN EGY PÁR ÓRÁJA ÉS SZERETNE ELLAZULNI, KIKAPCSOLÓDNI, TÉRJEN BE HOZZÁNK!

A Thai harmónia az egyik legősibb, legnépszerűbb és leghatékonyabb keleti gyógymód, a thai masszázs segítségével teremti meg a szervezet harmóniáját. Az élettani pontok ismeretén nyugvó ősi, távolkeleti masszázs alapvetően eltér az európai masszázstól. Az úgynevezett száraz masszázs során nem használnak olajokat, krémeket. A Thai Masszázs az akupunktúrás pontokat masszírozva hozza egyensúlyba a test elemeit, a megrekedt energiákat újra működésbe hozza.

Nyugaton már szélesebb társadalmi rétegek életmódjába épült be a rendszeres masszázs. Rendszeres alkalmazása jó közérzetet biztosít, emellett kiválló gyógyhatása van a szív- és érrendszeri, emésztőrendszeri és mozgásszervi megbetegedések megelőzésére és kezelésére.

Ha van egy pár órája, és szeretne ellazulni, kikapcsolódni, térjen be hozzánk, szeretettel várjuk! Masszőrnőink a Bangkoki „wat-po” templom szerzetesrendjének iskolájában sajátították el a Thai Masszázs évszázados titkait és fogásait. Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van. A másfél két órás masszázs során a masszőr minden testrészt végig masszíroz a lábujjaktól a fejünk búbjáig.

A masszőrök nem csak tenyérrel és ujjhegyekkel, de térddel, talppal és könyökkel is maszíroznak. (Másnapra az erős nyomások hatására mégsem lesznek tele kék-zöld foltokkal, csak a megnövekedett energia és kitűnő közérzet marad.)

MASSZÁZSAINK

VÁLASSZON SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÜL

Herbal masszazs

HERBAL MASSZÁZS

A forró herbál masszázs az egyik legérdekesebb tradicionális thai masszázs, melyet több száz éve használnak Thaiföldön az izmok és ízületek gyógyítására. A 14 fajta gyógynövényt tartalmazó, speciális textilanyagba csomagolt, aromamelegítővel felgőzölt labdával masszírozva a fáradt területeket, fájdalomcsillapító, izomlazító hatást érünk el.

thai masszazs 2

THAI MASSZÁZS

A Thai masszázs a nyújtás, nyomás és relaxáció művészete- a mozdulatokat a masszőz úgy alkalmazza, hogy lazítsa az izületeket. A maszázzsal a belső szervek is erőre kapnak, az életkedv megnő, és mély, nyugodt állapot áll be. Másik jótékony hatása a beálló egyensúly a test, a tudat és a lélek között, egy általános jólét állapotában.

Talp masszázs

TALPMASSZÁZS

A talpmasszázs egy órán keresztül, kényelmes fotelokban történik. A masszőzök a talptól fölfelé haladva a vádlin keresztül, az akupresszúrás pontok nyomásával jutnak el a térdig, végezetül a felsőtestet és a fejet is átnyomkodják. A legjobb alternatív egészségügyi kezelés, és a lazításhoz, a feszültségek oldásához is hatásosan alkalmazható.

fej_hat_nyak

FEJ HÁT NYAK MASSZÁZS

Főként ülőmunkát végzőknek, vagy stresszes életmódot folytatóknak ajánljuk. Hatékonyan segít megszabadulni a felgyűlt feszültségtől és az ezzel járó izomfájdalmaktól, oldja a váll- és nyakkörnyéki izomfeszültséget, azokra az energiavonalakra hat, amelyek a vállak felső részétől lefelé futnak, ahol izomcsomók alakulhatnak ki, ha az ember hosszú időn keresztül végez ülőmunkát. A fej- és fejbőrmasszázs nagyon kellemes, nyugtató, stimulálja a koponyakörnyéki idegvégződéseket és enyhíti a fejfájást. Megmozgatja a fejbőrt és serkenti a vérkeringést, ami elősegíti a haj növekedését is.

aromolajos

AROMAOLAJOS MASSZÁZS

Az illóolajok az érintés és a szaglás érzékszerveit együttesen használva fejtik ki jótékony hatásukat, közvetlenül a bőrön keresztül. Az olajos masszázs stimulálja a vérkeringést, az illóolajok pedig körülölelik a testet, és felszívódva, az orron át belélegezve hatnak. Az illóanyagok a test energiacsatornáiban lévő elzárodásokat (blokkokat) oldják, így a test energetikai egyensúlyát helyreállítják. A masszázshoz használandó, 3 fajta különleges masszázsolajaink közül a masszőr segítségével választhatja ki az önnek legmegfelelőbbet

Foglaljon online időpontot vagy ajándékozzon kikapcsolódást szeretteinek!

Áraink

TRADICIONÁLIS TALP MASSZÁZS

20 perc kézmasszázs
4.500 Ft
30 perc talpmasszázs
7.500 Ft
45 perc talpmasszázs
9.900 Ft
60 perc talpmasszázs
12.000 Ft
90 perc talpmasszázs
16.500 Ft

TRADICIONÁLIS THAI MASSZÁZS

30 perc thai testmasszázs
8.500 Ft
45 perc fej nyak hátmasszázs
10.500 Ft
60 perc thai testmasszázs
13.000 Ft
90 perc thai testmasszázs
17.000 Ft
120 perc thai testmasszázs
22.000 Ft

AROMAOLAJOS MASSZÁZS

30 perc aromaolajos masszázs
8.500 Ft
45 perc aromaolajos masszázs
10.500 Ft
60 perc aromaolajos masszázs
13.000 Ft
90 perc aromaolajos masszázs
17.000 Ft
120 perc aromaolajos masszázs
22.000 Ft

HERBAL MASSZÁZS

60 perc herbal masszázs
15.000 Ft
90 perc herbal masszázs
20.000 Ft

KEDVEZMÉNYES CSOMAGOK

30 perc talp + 60 perc thai masszázs
18.500 Ft
30 perc talp + 60 perc aromaolajos masszázs
18.500 Ft
60 perc talp + 30 perc aromaolajos masszázs
19.000 Ft
60 perc talp + 60 perc thai masszázs
22.500 Ft
60 perc talp + 60 perc aromaolajos masszázs
22.500 Ft

KEDVEZMÉNYES PÁROS CSOMAGOK

Páros tradicionális thai masszázs 60 perc
23.500 Ft
Páros tradicionális aromaolajos masszázs 60 perc
23.500 Ft
Páros tradicionális thai masszázs 90 perc
32.000 Ft
Páros tradicionális aromaolajos masszázs 90 perc
32.000 Ft

Foglaljon online időpontot vagy ajándékozzon kikapcsolódást szeretteinek!

Kapcsolat

Bejelentkezés

Nyitvatartás

Minden nap: 10:00 – 21:00

hu_HUHungarian
0
    0
    Kosaram